محمدحسین صفارهرندی عصر امروز در سفر به لرستان در جلسهای که با عنوان سلسله نشستهای سیاسی و انتخاباتی صراط با شاخصهای فرهنگی، اجتماعی دولت یازدهم و بررسی مسائل فرهنگی در دولتهای گذشته در دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: برجستهترین خصوصیت انقلاب اسلامی ایران فرهنگی بودن آن است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی دارای شخصیتهای برجسته انقلاب نظیر شخص حضرت امام (ره) و اعضای شورای انقلاب عمدتا چهرههای فرهنگی بودهاند، افزود: باید در کنار تکیه کردن بر تیراژ محصولات فرهنگی به موضوع کیفیت و مضامین فرهنگی هم بپردازیم.
صفارهرندی با بیان اینکه تقویت فرهنگ ملی ما را جهانی میکند، افزود: فرهنگی که باید پیشرو داشته باشیم و برای آن سرمایهگذاری کنیم، فرهنگ ایرانی اسلامی است.
وی با بیان اینکه فرهنگ ما آن طور که باید پیشرفت نکرده، اظهار داشت: رشد علمی ما امروز 11 برابر رشد علمی جهان است که این با زحمات شما دانشجویان میسر شده است، اما در مقوله فرهنگ کوتاهی شده که باید این کوتاهی جبران شود.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حوزه فرهنگ نگاه به گیشه بعضا ما را به اقتباس و کپیبرداری غیرخردمندانه واداشته است.
صفار هرندی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ باید مبانی را تقویت کنیم و به دانشگاهها و دانشکدههای فرهنگ و هنر اهمیت دهیم، گفت: از طرفی به جای تکیه کردن به تیراژ فرهنگی و عدد و رقم که در جای خودش خوب است، در تقویت کیفیت و مضامین فرهنگی تلاش کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز تأسف نسبت به اختصاص سرمایههای کشور به ساخت فیلمهای ضد نظام و اسلام گفت: متأسفانه در مواردی سرمایههای مملکت را در اختیار کسانی میگذاریم که میخواهند با فیلمهای خود تفکر انقلابی مردم را تضعیف کنند.
*جزو کسانی نیستم که برای شرکت در انتخابات احساس تکلیف کنم
وی در ادامه در جمع دانشجویان لرستانی به سئوالات این دانشجویان در زمینههای مختلف به ویژه انتخابات پاسخ داد.
صفار هرندی با بیان این که جزو کسانی نیستم که برای نامزدی در انتخابات احساس تکلیف کنم افزود: بین انسانهای صالح اگر یکی مقبولیت مردمی هم داشت؛ او موجهتر است.
وی ادامه داد: خود من جزء کسانی نیستم که برای شرکت در انتخابات احساس تکلیف کنم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه در پاسخ به سخنان یک دانشجو مبنی بر اینکه شما از قالیباف دفاع میکنید، گفت: بنده از لنکرانی هم به عنوان انسانی شایسته و بدرد بخور، پاک، ساده زیست و صاحب گذشته های خوب و نورانی دفاع می کنم.
وی متذکر شد: کسانی که در جریان فتنه سوت محض داشتند و هیچ وقت از خود واکنش نشان ندادند آنها را هرگز نمی توانیم ببخشیم و می گوییم به چه دلیل تمام این مدت در قبال این موضوع به این مهمی از خود واکنش نشان نداده اند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه کسانی که در جریان فتنه 88 جزء ساکتین فتنه بوده اند و می خواهند در انتخابات شرکت کنند آیا نماینده خوبی برای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی هستند یا نه گفت: سکوت در فتنه گاهی به این معناست که اگر کسی سکوت کرده با فتنه گران همراه بوده است و زمانی هم هست که کسی سکوت کرده چون جرات موضع گیری را نداشته است و وقتی هم هست که کسی سکوت کرده است در حالی که شجاعت لازم را برای اعلام موضع داشته است اما می خواسته که وساطت کند و افرادی را که سوار خر شیطان شده بودند یا شیطان سوار آنها شده بود را به راه بیاورند که طبیعتا در این حالت می بایست یک حالت میانه ای را در پیش می گرفتند تا بتوانند اعتماد آنها را جلب کنند همه اینها ساکت بودند اما سکوت ها با هم دیگر فرق می کند پس نمی توان یک حکم کلی برای همه اینها صادر کرد.
وی با تاکید بر اینکه من مدافع قالیباف نیستم اما توسط عده ای به قالیباف انگ ساکت فتنه زده شده است اضافه کرد: کسانی که زیاد در تنور مقوله«ساکت فتنه» دمیدند اصلا یادشان رفته که اصل فتنه گر که بوده است اتفاقا خود فتنه را هم فراموش کرده اند اما الحمدالله عده ای از این افراد متوجه شده اند و بعضی از دوستانی که علم ساکت فتنه را خیلی بلند کرده بودند دو سه ماه است که زبانشان در این زمینه نمی گردد برای اینکه یک فهم جدیدی پیدا کرده اند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اذعان داشت: نکتهای از حضرت آقا بگوییم که ایشان فرمودند، متأسفانه در این انتخابات بعضیها رقیب را تبدیل به شیطان اکبر کردهاند، ببینید مصداق این انگزنی چه بوده که رقیب داخلی را به شیطان اکبر تبدیل کردهایم.
نظرات شما عزیزان:
برچسب ها : صفارهرندی, لنکرانی, قالیباف ساکت فتنه, ,